сите категории

Новини

6 ВИДЕНИ ОГНОМЕТИ ПАКУВАЊА ВО КУТИЈА FP7004 ОД РИБАР

6 ВИДЕНИ ОГНОМЕТИ ПАКУВАЊА ВО КУТИЈА FP7004 ОД РИБАР

Име на предметот

ДРАГОНСКО

Точка број

FP7004

ТИП

Хеликоптер

Пакување

36/6

CBM

0.058


Испраќам барање
video
ефекти
 • Светлина

  Светлина

 • Крцкање

  Крцкање

Бои
 • Црвена

  Црвена

 • зелена

  зелена

Повратни информации од клиентите

军胜好评图

Пребарување

Жешки категории