сите категории

Вести

Ажурирања за трошоците за испорака на огномет

2023. 03.14

   Последните неколку години беа исклучително предизвикувачки за нашата индустрија, со совршена бура од проблеми со глобалниот синџир на снабдување, вртоглаво зголемени увозни трошоци и неповолни девизни курсеви кои ги зголемуваат трошоците, принудувајќи ги сите да ги зголемат цените. Денес, гледаме подобрувања во сите овие клучни области, особено во трошоците за транспорт со контејнери. 

Возбудени сме да објавиме дека имаме ажурирањенов ДОЛЕНтрошоци за испорака за2023! 

 

AS shipping cost down for 2023 ,Container shipping rates impact larger items the most, that's fireworks wholesale able to make the largest price cuts.Прегледајте го влијанието на цените на испораката за 2022 година:

 

 

Огнометот ќе биде малку поскап од вообичаеното оваа година бидејќи трошоците за испорака низ индустријата се зголемуваат и побарувачката останува стабилна.

 Инфлацијата е неодамнешна тема во тренд. Многу Американци мораат да ги реконструираат своите буџети од кирија до дури и празници.

Четврти јули може да изгледа малку поинаку за многу семејства оваа година поради цената на огнометот под влијание на инфлацијата.

Пријавените се дека вкупните трошоци во индустријата за огномет се зголемени за 35%. Ова се должи на зголемувањето на трошоците за набавки, суровините, трошоците за испорака и транспорт, па дури и за осигурување.

 

Некои локални семејства се собираат за да ги купат своите огномети како група. „Тие добиваат подобри заштеди, а потоа можат да го направат своето шоу целосно“,

За среќа, многу се случува во областа на заливот Тампа, па проверете ги овие свечености што ви дозволуваат да останете во областа за да прославите.

 

Влијание на намалување на трошоците за испорака за 2023 година:

 

 

Директно огномет на големоПОНИСКИ големопродажни цени за 2023 година! Во просек, ќе заштедите околу 15% во споредба со 2022 година.

Денес, гледаме подобрувања во сите овие клучни области, особено во трошоците за транспорт со контејнери.

We’re fast approaching April and the start of our Early Ship Sale for 2023, which is by far the best time of the year to buy wholesale fireworks. Why? Because you can save an extra 10% off our already low pricing and get first pick of what’s new!

 

Оваа година е малку поинаква од минатата година, затоа продолжете да читате за сите важни детали.