сите категории

Проектили

СИНА БЕЛА ЦРВЕНА 750 ШОТС JUMBO PATRIOT РАКЕТИ БАТЕРИЈА BF1110-750 од рибар

СИНА БЕЛА ЦРВЕНА 750 ШОТС JUMBO PATRIOT РАКЕТИ БАТЕРИЈА BF1110-750 од рибар

Име на предметот

JUMBO PATRIOT MISSILE 750 SHOTS

Точка број

BF1110-750

ТИП

ПАТИ

Пакување

2/1

CBM

0.078


Испраќам барање
video
ефекти
  • Крцкање

    Крцкање

  • Свиркање

    Свиркање

Бои
  • Сребрена

    Сребрена

Евалуација на клиентите

军胜好评图

Пребарување

Жешки категории