сите категории

Ефекти на земјата

Надворешен златен сценски вентилатор во форма на фонтани пиро ладен пламен пиротехнички огномет FP4755-A GOLDEN RUSH

Надворешен златен сценски вентилатор во форма на фонтани пиро ладен пламен пиротехнички огномет FP4755-A GOLDEN RUSH

Ставка бр.       :FP4755-A
Име на предметот :GOLDEN RUSH
Пакување        :8/1
CBM             :0.098
Испраќам барање
video
ефекти
 • strobe

  strobe

 • Хризантема

  Хризантема

 • Фонтана

  Фонтана

 • игла

  игла

 • Даргон јајца

  Даргон јајца

Бои
 • Златна

  Златна

 • зелена

  зелена

 • Сина

  Сина

 • Сребрена

  Сребрена

 • Црвена

  Црвена

Повратни информации од клиентите


军胜好评图

Пребарување

Жешки категории