сите категории

Огномет

Цена на големо пиротехника прилагодена 500гр торта потрошувачка огномет СМРТ ОД ГОРЕ FP6051

Цена на големо пиротехника прилагодена 500гр торта потрошувачка огномет СМРТ ОД ГОРЕ FP6051

Број на модел

FP6051

Име на предметот

DEATH FROM ABOVE

Пакување

4/1

Unit Size(INCH)

15"*11-2/11"*8"

Cubic Metre(case)

0.058


Испраќам барање
video
ефекти
 • Палми

  Палми

 • Основни

  Основни

 • Ѕвезди

  Ѕвезди

 • strobe

  strobe

 • Хризантема

  Хризантема

Бои
 • Сребрена

  Сребрена

 • Црвена

  Црвена

 • зелена

  зелена

 • виолетова

  виолетова

 • Златна

  Златна

Повратни информации од клиентите

军胜好评图

Пребарување

Жешки категории