сите категории

Семејни пакети

АСОРТИМАН ПАКЕТ НА ОГНОМЕТИ СРЕДНА ГОЛЕМИНА ВРВЕН ПАКЕТ FP8023 од FISHERMAN

АСОРТИМАН ПАКЕТ НА ОГНОМЕТИ СРЕДНА ГОЛЕМИНА ВРВЕН ПАКЕТ FP8023 од FISHERMAN

Број на ставка: FP8023

Item Name :  Top Notch

Пакување: 1/15

CBM: 0.0645


Испраќам барање
ефекти
 • Цвет

  Цвет

 • strobe

  strobe

 • Хризантема

  Хризантема

 • Бран

  Бран

 • Фонтана

  Фонтана

 • Светлина

  Светлина

Бои
 • Црвена

  Црвена

 • зелена

  зелена

 • Бела

  Бела

 • жолта

  жолта

 • виолетова

  виолетова

 • Сина

  Сина

 • Златна

  Златна

Евалуација на клиентите

Пофалби

Пребарување

Жешки категории