сите категории

Семејни пакети

МАЛА ТОРТА И ФОНТАНСКИ ОГНОМЕТИ АСОРТИМАН ПАКУВАЊЕ РИБИРАЊЕ FP8025 од РИБАР

МАЛА ТОРТА И ФОНТАНСКИ ОГНОМЕТИ АСОРТИМАН ПАКУВАЊЕ РИБИРАЊЕ FP8025 од РИБАР

Item  No.      : FP8025

Item Name   : FISH TANK

Пакување: 1/17

CBM: 0.085


Испраќам барање
ефекти
 • Цвет

  Цвет

 • strobe

  strobe

 • Хризантема

  Хризантема

 • Бран

  Бран

 • Фонтана

  Фонтана

 • Светлина

  Светлина

Бои
 • Црвена

  Црвена

 • зелена

  зелена

 • Бела

  Бела

 • жолта

  жолта

 • виолетова

  виолетова

 • Сина

  Сина

 • Златна

  Златна

Евалуација на клиентите

Пофалби

Пребарување

Жешки категории