сите категории

За нас

ПРОФИЛ НА КОМПАНИЈАТА

first opened up its fireworks factory in Beihai, Guangxi in the year 2001. Currently, We have developed our production center in Liuyang, Hunan. Our team is composed of well-trained and professional sales/marketing/technicians, which enable us to provide good service to our customers and also maintain product innovations.

Во изминатите 20 години, Соединетите Американски Држави се нашиот единствен целен пазар. Развивме целосна линија на производи за огномет, од школки, колачи до новини, за да ги задоволиме сите ваши потреби и да ви помогнеме да ги исполните вашите соништа за огномет.

Врз основа на нашите постојани иновации и контрола на висок квалитет, мисијата на Fisherman е да стане добро познат производител на огномети и да ви гарантира незаборавно искуство и среќа што ги носи Fisherman огнометот.

  • За 01
  • За 02
  • За 03
  • За 04
  • За 05
  • За 06

ENTERPRISE CERTIFICATE

Жешки категории