сите категории

60 гр артилериски гранати

Супер гласни 60 грама артилериски гранати од канистер FP6-C The King From Fisherman Fireworks

Супер гласни 60 грама артилериски гранати од канистер FP6-C The King From Fisherman Fireworks

Име на ставка: Кралот 

Item No.    : FP2029-C

Пакување: 6/12

Испраќам барање
ефекти
 • strobe

  strobe

 • Крцкање

  Крцкање

 • Бран

  Бран

 • Бисери

  Бисери

 • Хризантема

  Хризантема

 • Палми

  Палми

 • Далија

  Далија

 • Време дожд

  Време дожд

Бои
 • Златна

  Златна

 • Сина

  Сина

 • виолетова

  виолетова

 • Црвена

  Црвена

 • жолта

  жолта

 • Бела

  Бела

Евалуација на клиентите

Пофалби

Пребарување

Жешки категории