сите категории

60 гр артилериски гранати

Big Breaking 6 инчи 60 грама канистер школки огномет FP2030-C Gigantica од Fisherman Fireworks

Big Breaking 6 инчи 60 грама канистер школки огномет FP2030-C Gigantica од Fisherman Fireworks

Име на ставка: Gigantica

Број на ставка: FP2030-C

Пакување: 6/12

Испраќам барање
ефекти
 • Брокат

  Брокат

 • strobe

  strobe

 • Ѕвезди

  Ѕвезди

 • Крцкање

  Крцкање

 • Врби

  Врби

Бои
 • Црвена

  Црвена

 • Бела

  Бела

 • Сина

  Сина

 • зелена

  зелена

 • портокал

  портокал

 • виолетова

  виолетова

 • Златна

  Златна

Евалуација на клиентите

Пофалби

Пребарување

Жешки категории