сите категории

60 гр артилериски гранати

6 pk 6 инчи 60 грама школки од канистер FP2030-D Gigantica од Fisherman Fireworks

6 pk 6 инчи 60 грама школки од канистер FP2030-D Gigantica од Fisherman Fireworks

Item Name: Gigantica

Бр. ставка: FP2030-D

Пакување: 12/6

Испраќам барање
ефекти
 • Брокат

  Брокат

 • strobe

  strobe

 • Ѕвезди

  Ѕвезди

 • Крцкање

  Крцкање

 • Врби

  Врби

Бои
 • Златна

  Златна

 • Сина

  Сина

 • виолетова

  виолетова

 • Црвена

  Црвена

 • жолта

  жолта

 • Бела

  Бела

Евалуација на клиентите

Пофалби

Пребарување

Жешки категории