сите категории

Фонтани од 500 гр

Цена на големо 500 грама Фонтана Огномет TYPHOON OF FIRE BF4002 од фабриката Лиујанг

Цена на големо 500 грама Фонтана Огномет TYPHOON OF FIRE BF4002 од фабриката Лиујанг

Item Name: Typhoon of Fire

Број на ставка: BF4002

Пакување: 4/1

CBM: 0.084


Испраќам барање
video
ефекти
 • strobe

  strobe

 • Бисери

  Бисери

 • Хризантема

  Хризантема

 • игла

  игла

 • Свила

  Свила

Бои
 • Црвена

  Црвена

 • Бела

  Бела

 • Сребрена

  Сребрена

 • зелена

  зелена

 • жолта

  жолта

 • виолетова

  виолетова

Повратни информации од клиентите

Пофалби

Пребарување

Жешки категории