сите категории

500 гр торта

Ново пакување со асортиман на колачи од 500 грама ALOHA SUMMER FP6190 од Fisherman Fireworks

Ново пакување со асортиман на колачи од 500 грама ALOHA SUMMER FP6190 од Fisherman Fireworks

Број на ставка: FP6190

Име на ставка    : ALOHA SUMMER

Пакување: 1/4

CBM: 0.065


Испраќам барање
video
ефекти
 • strobe

  strobe

 • Хризантема

  Хризантема

 • Далија

  Далија

 • Врби

  Врби

 • Палми

  Палми

 • Слива

  Слива

 • Сребрена риба

  Сребрена риба

 • Бисери

  Бисери

 • Прикажи бор

  Прикажи бор

Бои
 • Црвена

  Црвена

 • зелена

  зелена

 • Сина

  Сина

 • Златна

  Златна

 • Бела

  Бела

 • виолетова

  виолетова

 • Сребрена

  Сребрена

Повратни информации од клиентите

军胜好评图

Пребарување

Жешки категории