сите категории

500 гр торта

Нова серија колачи со асортиман од 500 грама ALL-AMERICAN FIESTA FP6188 од Fisherman Fireworks

Нова серија колачи со асортиман од 500 грама ALL-AMERICAN FIESTA FP6188 од Fisherman Fireworks

Item No          :  FP6188  ABCD

Item Name     :  ALL-AMERICAN FIESTA

Packing           :  1/4

CBM: 0.056


Испраќам барање
video
ефекти
 • strobe

  strobe

 • Палми

  Палми

 • Хризантема

  Хризантема

 • Брокат

  Брокат

 • Мој

  Мој

 • Бисери

  Бисери

 • Време дожд

  Време дожд

Бои
 • Сина

  Сина

 • Црвена

  Црвена

 • Бела

  Бела

 • Златна

  Златна

 • виолетова

  виолетова

 • зелена

  зелена

Повратни информации од клиентите

Пофалби

Пребарување

Жешки категории