сите категории

500 гр торта

Big Breaking 9 шути колачи од 500 грама FP6172 од Fisherman Fireworks

Big Breaking 9 шути колачи од 500 грама FP6172 од Fisherman Fireworks

Име на ставка: Брзина

Број на ставка: FP6172

Пакување: 6/1

CBM: 0.084

Испраќам барање
video
ефекти
 • Палми

  Палми

 • strobe

  strobe

 • Врби

  Врби

 • Божур

  Божур

Бои
 • Црвена

  Црвена

 • зелена

  зелена

 • Сина

  Сина

 • Бела

  Бела

 • Златна

  Златна

Повратни информации од клиентите

Пофалби

Пребарување

Жешки категории