сите категории

Фонтани од 200 гр

Конкурентна цена Фонтани од 200 грама DISCO FLAH FP0457 од Fisherman Fireworks

Конкурентна цена Фонтани од 200 грама DISCO FLAH FP0457 од Fisherman Fireworks

Име на ставка: DISCO FLASH

Број на ставка: FP0457

Пакување: 36/6

CBM: 0.0113

Испраќам барање
video
ефекти
  • strobe

    strobe

  • Светлина

    Светлина

Бои
  • Сребрена

    Сребрена

Повратни информации од клиентите

Пофалби

Пребарување

Жешки категории