сите категории

Фонтани од 200 гр

FOUNTAIN FURY FP4780 Пиротехника за широка потрошувачка 1.4g un0336 фонтана огномет забава на отворено

FOUNTAIN FURY FP4780 Пиротехника за широка потрошувачка 1.4g un0336 фонтана огномет забава на отворено

Item Name: Fountain Fury

Број на ставка: FP4780

Пакување: 36/1

CBM: 0.070

Испраќам барање
video
ефекти
 • Фонтана

  Фонтана

 • Основни

  Основни

Бои
 • Златна

  Златна

 • Сина

  Сина

 • Сребрена

  Сребрена

Повратни информации од клиентите

Пофалби

Пребарување

Жешки категории