сите категории

200 гр торта

Супер гласни колачи од 200 грама 25 шути огномет BF1407-A од Рибар

Супер гласни колачи од 200 грама 25 шути огномет BF1407-A од Рибар

Item No.     : BF1407-A

Item Name : Time Out

Пакување: 12/1

CBM: 0.036

Испраќам барање
video
ефекти
 • Светлина

  Светлина

 • strobe

  strobe

 • Свиркање

  Свиркање

 • Вртење

  Вртење

 • Опашки

  Опашки

 • Крцкање

  Крцкање

Бои
 • зелена

  зелена

 • Црвена

  Црвена

 • Бела

  Бела

 • Златна

  Златна

 • Сребрена

  Сребрена

Евалуација на клиентите

Пофалби

Пребарување

Жешки категории